POLITIKA KVALITETA


HOROSZCOOP DOO je uvoznik i distributer novih i korišćenih viljuškara, vatrogasnih vozila, pumpi visokog učinka kao i poljoprivrednih mašina i mehanizacije. Zastupamo veliki broj svetskih renomiranih brendova. Pored veleprodaje vršimo redovno servisiranje i popravke mašina. Naša misija je da kupcima obezbedimo najviši kvalitet u prodajnim i postprodajnim uslugama. Ako su kupci zadovoljni i mi smo.

Vizija nam je da na srpskom tržištu imamo realan i svestran izbor oruđa i mašina koje prodajemo i da nas naši sadašnji i budući kupci gledaju kao partnera na kojeg uvek mogu da se oslone, te sa kojim će u svako doba moći da imaju kvalitetnu saradnju. U svetlu navedenog, naš primarni cilj je da naše kupce i klijente kontinuirano i pouzdano opslužujemo.

Uvek pratimo potrebe naših kupaca, zato stalno unapređujemo naš sistem upravljanja. Stvorili smo jedan takav sistem koji naglasak stavlja na organizaciju i na rešavanje problema. Bitan deo našeg sistema jeste stalna obuka naših zaposlenih. Našoj organizaciji je bitna ekološka svest i zato u okviru sistema upravljanja životnom sredinom stalno držimo pred očima zahteve koje se odnose na zaštitu životne sredine i svake godine pravimo nove ciljeve da unapredimo naše aktivnosti na polju zaštite životne sredine. Držimo pred očima bezbednost na radu naših radnika i posetilaca i privrženi smo prevenciji bolesti na radnom mestu.

Rukovodstvo HOROSZCOOP doo redovno preispituje i ažurira svoju politiku kvaliteta i vodi dokumentovani sistem za merenje dostizanja ciljeva kvaliteta. Težimo ka pridobijanju naših klijenata, da zadržimo njihovo poverenje i da postignemo njihovo dugotrajno zadovoljstvo.


Menadžment i zaposleni u HOROSZCOOP doo obavezuju se da će kontinuirano funkcionisati sistemom upravljanja kvalitetom razvijenim na osnovu zahteva standarda EN ISO 9001: 2015. U tom cilju razvili smo dokumentovani sistem upravljanja kvalitetom. Doo HOROSZCOOP je definisao potrebe i očekivanja vlasničke strukture te vodi svoje aktivnosti uzimajući iste u obzir. HOROSZCOOP doo ispunjava zahteve kupaca, zakonske i druge regulatorne zahteve vezane za svoju delatnost. HOROSZCOOP doo je definisao procese potrebne za delatnost veleprodaje i pružanje usluga. Pored sopstvenih resursa, prvenstveno biramo naše eksterne dobavljače koji su među vodećim svetskim kompanijama sa sertifikovanim sistemom upravljanja kvalitetom kako bismo svoje aktivnosti kvalitetno obavljali.

Kontinuirano se razvijamo na osnovu primene principa sistema upravljanja kvalitetom, tako da rukovodioci i zaposleni u našem preduzeću dobijaju planiranu dalju obuku za rad sistema upravljanja kvalitetom. Menadžment našeg preduzeća obezbeđuje dobro obučeno osoblje, odgovarajuću infrastrukturu i pogodno okruženje sa resursima neophodnim za obavljanje delatnosti po visokim standardima.

Obezbeđujemo da i naša politika kvaliteta i naši ciljevi kvaliteta budu poznati, shvaćeni i primenjeni od strane naših zaposlenih i osoblja spoljnih dobavljača usluga koji rade na licu mesta.